Pages

zondag 20 november 2011

Voorleesweek - 14 tot 18 november

De voorbije week werd er in de kiwi-klas extra aandacht geschonken aan het voorlezen van leuke verhalen.
Elke dag las de juf een verhaal voor en de kiwi-klassertjes smulden van elk verhaal, soms met ingehouden adem, soms met een bulderlach!
Deze verhalen las de juf de afgelopen week voor:

In Op zoek gaan 2 muizen op ontdekking in de wereld buiten Rommelland, in Daarbuiten....

Kikker wordt soms boos, zomaar pardoes boos...en dat vindt hij allesbehalve fijn....

Het nijlpaard Ophelia hoort op een dag dat haar vriend Joppe de krokodil hulp nodig heeft. Hij heeft vlinders in zijn buik. Ophelia gaat op zoek naar hulp!
Kleine Muis wil de vos, de uil en de slang in het bos schrik aanjagen wanneer ze hem willen opeten. Hij verzint een afschuwelijk gevaarlijk beest, de Gruffalo, met oranje ogen,vlijmscherpe klauwen, knarsende kaken die alles kauwen, eeltige knieƫn en nog zoveel meer schrikwekkends. Gelukkig weet Kleine Muis dat Gruffalo's niet bestaan. Of toch???

De boer wil dat zijn varkens meer eieren leggen (!). Samen met zijn knecht bouwt hij een heuse verkippingsmachine en stopt varkentje 405 erin....

Volgende week mogen we stemmen op ons favoriete verhaal. Ben je benieuwd welk boek zal winnen? Kom dan vlug nog eens kijken!

Oh ja, nog even dit: de "echte" voorleesweek vindt normaal plaats van 18 november tot 27 november, maar dan werken we op school rond het project CIRCUS!!!! Maar er zal heus nog plaats zijn voor een verhaaltje of 1, 2, 3, .... :-)

0 reacties:

Een reactie posten

 

Copyright © De Avonturen van de Kiwiklas. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert